BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Winkelbeveiliging

In de laatste paar jaren is er steeds een grotere vorm van winkelcriminaliteit en zijn het aantal winkeldiefstallen ook met een stijgende lijn toegenomen. Al helemaal in Nederland is dit een groot probleem. Nederland staat dan ook wel bekend als het land dat te soft is met het aanpakken van criminelen, wat er weer voor zorgt dat ze een makkelijker doelwit zijn voor bendes en winkeldieven. In heel Europa wordt er dan ook in Nederland wel een bedrag van 1.36 miljard euro kwijtgeraakt aan zulke winkeldieven en staan we op nummer 1 met het aantal derving dat er ieder jaar wordt afgeschreven. Dat is een behoorlijk aantal en dan moet je ook nog de preventie middelen bij elkaar optellen die er natuurlijk bij horen en zit je al snel boven de 2 miljard euro. De winkels in een winkelcentrum zijn het middelpunt van een winkelcentrum en is daarom ook zeer aantrekkelijk voor criminelen om dit gebied te verkennen waar u helaas niks aan kunt doen, maar wel heel vervelend is. Hier voor wilt u natuurlijk een goede winkel beveiliging hebben zodat u er voor kunt zorgen dat deze winkeldieven aangepakt kunnen worden en voordat deze winkel criminelen toe slaan er voorzorgsmaatregelen zijn.

Vormen van winkelbeveiliging

Er zijn veel verschillende vormen van winkelbeveiliging. Zo heb je bijvoorbeeld beveiligingscamera’s in de winkels. Dit heeft een preventieve werking, omdat de potentiële criminelen dan weten dat ze worden gefilmd en niet meer onopvallend zijn. Deze vorm van winkelbeveiliging is helaas niet goed van toepassing wanneer er wel een overval wordt gepleegd en u deze beelden later pas raadpleegt. Maar wat nou als de winkel gesloten is, dan wilt u natuurlijk ook dat uw winkel beveiligd is en is een inbraakbeveiliging ideaal om te hebben of zoiets als een alarminstallatie die criminelen afschrikt. Ook is er een optie voor winkel beveiliger die er voor zal zorgen dat er de hele tijd een oogje in het zeil word gehouden in de winkel.

Doelstelling

Bij VO security proberen wij onze winkelbeveiliging dienst zo betaalbaar mogelijk te maken voor u, omdat wij weten als een ondernemer het best zwaar kan zijn in tijden van deze criminaliteit en niet meer wilt betalen voor de beveiliging dan dat er daadwerkelijk gestolen wordt. Ook is het fijn om te zien dat een winkel een bepaald doel heeft zodat we er samen naartoe kunnen werken en kunnen we plannen maken om te zien hoe we de situatie het beste kunnen aanpakken.

VO security

Winkelbeveiliging is anders dan andere zaken en heeft een beveiliger jarenlange ervaring nodig om een winkeldief te herkennen en ook te herkennen wanneer deze zal toeslaan. Onze beveiligers van VO security hebben een goede opleiding en deze ervaring wat ze tot uitstekende winkelbeveiligers maakt. Ook zijn we zeer flexibel en proberen we zo snel mogelijk in te spelen op de wensen die u heeft als winkel eigenaar waardoor wij er voor zorgen dat we eigenlijk de ideale partner zijn en bent u verzekerd van een veilige winkel.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in winkelbeveiliging? Vraag een offerte aan.