BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Over ons

VO- security staat bekend als een van de betere bedrijven op het gebied van veiligheid. Wij leveren verschillende soorten diensten waaronder: toegangscontrole, beveiliging, VIP-vervoer en nog veel meer. Kwaliteit staat voorop bij ons in het bedrijf en daarom werken wij alleen met gediplomeerde beveiligers. VO-Security is opgericht door Pieter Van Olphen en het bedrijf komt oorspronkelijk uit Leerdam.

Beveiliging

Wij zorgen voor een veilige toegangscontrole binnen een gebouw, woning of instelling. Door middel van toegangscontrole heeft u meer grip op de binnekomende bezoekers. Ook hebben wij gespecialiseerde evenementenbeveiligers. Zij zorgen voor het gemak en de veiligheid van de gasten. Daarnaast zorgen onze beveiligers voor orde en de sfeer van evenementen. Objectbeveiliging is erg belangrijk binnen een onderneming. Onze objectbeveiligers zijn getrainde mensen die ervoor zorgen om vernieling, diefstal of fraude binnen en buiten de kantooruren te voorkomen. Ze verrichten controlerondes, receptiediensten, toegangscontrole, mobiele surveillance en zorgen voor het bedienen van alarm- of observatiesystemen. Het uitvoeren van deze taken zorgt ervoor dat de veiligheid van de onderneming enorm verbeterd wordt.

Specialisatie

Al onze beveiligers zijn gespecialiseerd in hun eigen tak van het beroep beveiliger. Zo beschikken enkele beveiligers over extra behaalde papieren, zo zijn bijvoorbeeld al onze verkeersregelaars in bezit van een BRL- of VCA- certificaat. Ook hebben we beveiligers die gespecialiseerd zijn in het VIP- arrangement, zo zijn onze medewerkers altijd gediplomeerde chauffeurs die ook over de juiste eigenschappen beschikken zoals flexibiliteit en zelfverzekerdheid, ook spreken de chauffeurs vloeiend Nederlands en Engels. Onze winkelbeveiligers zijn er ook speciaal op getraind om winkeldiefstallen te voorkomen en de veiligheid van het personeel, de klanten en het pand te bewaken, daarnaast is ons personeel erg sociaal en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarnaast is het ook mogelijk om beveiliging op maat te bespreken voor bijvoorbeeld evenementen of persoonsbeveiliging.

Samenwerking

Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken op: 06-53682924, ook kunt u ons altijd een mailtje sturen naar info@VO-Security.nl, u kunt ook altijd het contactformulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen! Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen op de Nieuwstraat 33 in Leerdam.