BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Evenementen Beveiliging

Tijdens een evenement is het natuurlijk uiterst belangrijk dat het veilig is zowel voor de gasten als medewerkers van het evenement.Als deze veiligheid er is kan het evenement, in de meeste gevallen, zonder enige hindernis verlopen en zal het zo een topevenement zijn. Wij zijn al sinds 2013 tot de dag van nu druk bezig met allerlei evenementen en andere gelegenheden goed te bewaken. We zijn daarom ook erkend door het ministerie van justitie ND nr. 4641.

Wat houdt beveiliging nou in?

Beveiligen in het algemeen is het beschermen van een doel tegen invloeden die schadelijk kunnen zijn en hierbij maatregelen te nemen. Deze invloeden komen meestal van buitenaf, te denken aan georganiseerde criminaliteit en in extreme gevallen terrorisme. Het beveiligen van zulke evenementen is er ook zodat er minder kans is tot een poging van aanslag en verlaagd het risico enorm. Als een organisatie zijn belangen wilt beschermen wordt het ook wel Security Management genoemd en maakt oook onderdeel uit van een vorm van beveiliging en ook een dienst die wij verlenen op aanvraag. Ook een onderdeel van beveiliging is bewaken. Bewaking kan vele verschillende betekenissen hebben maar in dit geval is in het gaten houden van een object persoon voor een langdurige tijd of een korte tijd wat meestal niet het geval is. Dit is waarom het beveiligen meer vraagt van personeel qua inzicht en vaak ook kennis dan maar iets in de gaten houden of bewaken. Beveiligers en bewakers hebben dus twee verschillende taken, maar voeren aan het eind van de dag nog steeds dezelfde taken uit namelijk het naleven van regels en wetten namens de opdrachtgever.

Specialisatie in evenementbeveiliging

In de jaren 80 en 90 worden er steeds meer evenementen gehouden en wordt het ook steeds groter wat af en toe natuurlijk voor onaangename situaties kan zorgen, zo is de specialisatie van beveiliging tijdens deze evenementen zeer ontwikkeld in de laatste tientallen jaren. Als beveiligingsbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in dit soort zaakjes van evenementenbeveiliging tot objectbeveiliging, niks is te gek! Tijdens een evenement houden wij ons vooral bezig met het onder controle houden van het evenement zodat het niet uit de hand loopt zoals ruzies die uit een lopen. Alle evenementen verschillen uiteraard en is voor sommige beveiligingsbedrijven een probleem, maar wij laten ons niet kennen en hebben een team gespecialiseerd in elk soort evenement hoe verschillend deze ook zijn van het standaard evenement. Ook zijn er tijdens verschillende evenementen een ander soort publiek en is voor ons ook geen uitdaging, van caf├ębezoekers tot zakelijke mensen op een beurs het maakt allemaal niet uit. Onze evenement beveiligers verlenen onze diensten volgens wettelijke richtlijnen en naar de behoefte van het evenement.

Samenwerking met betrekking tot evenementbeveiliging

Tijdens deze zogeheten evenementen vinden wij het erg belangrijk dat wij goed samenwerken met onze partners in veilighed, omdat het erg belangrijk is dat de veiligheid van de bezoekers en het personeel goed wordt bewaakt en samen met onze partners is het een stuk makkelijker om dingen op orde te krijgen in geval van onveiligheid bij het evenement.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in evenementenbeveiliging? Vraag een offerte aan.