BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Toegangscontrole

Wij van VO security vinden het erg belangrijk voor uw bedrijf dat wat u ook gepland heeft staan het natuurlijk goed verloopt zonder enige problemen. Deze problemen kunnen intern zijn maar komen meestal van buitenaf en is het handig om al bij het begin deze stoornissen proberen er uit te pikken of tegen houden. Dit lukt echter niet altijd, omdat de mensen een hele andere uitdrukking kunnen hebben maar het personeel van VO security doen hun uiterste best om dit tot een zo’n beperkt mogelijk aantal te houden en de risico’s op verstoring van de orde te minimaliseren.

Bouncer (uitsmijter)

Hier bij VO security hebben we veel vormen van toegangscontrole die toepasselijk is bij veel soorten evenementen tot, bars, nachtclubs, stripclubs en zelfs concerten. Voor deze gelegenheden hebben we bouncers opgesteld die voor de veiligheid zorgen. Onze bouncers zijn samengesteld met vele handige vaardigheden die goed van toepassing kunnen zijn tijdens hun dienst.
Een paar hoofd zaken die de bouncers zullen uitvoeren zijn

  • - Het controleren van een legale leeftijd voor het desbetreffende feest
  • - Het weigeren van gasten die te dronken zijn en er niet meer zijn om plezier te maken
  • - Het afhandelen van aggresieve gasten die de regelementen van de organisatie niet willen volgen

Dit zijn een paar algemene dingen die onze bouncers doen, maar zoals al eerder werd verteld kunnen zij veel meer doen naar de wensen van de organisatie. De bouncers worden vaak ingehuurd voor evenementen of feesten die vaak een groot publiek trekken, een hoog alcohol consumptie hebben en wanneer dreiging tot criminele activiteiten of terrorisme hoog is. Onze bouncers kunnen echter ook ingezet worden bij wat rustigere plekken zoals een bedrijven beurs of andere zakelijke evenementen waar het de norm is om netter te zijn.

Registratie (deurwacht)

Ook verlenen wij services met betrekking tot de deurwacht, zoals portiers etc. Deze fysieke toegangscontroles zijn erg handig en makkelijker om potentiële nare mensen buiten te houden. Het hebben van een nauwkeurige gastenlijst helpt ons hierbij enorm. Onze deurwachters kunnen ook prima ingezet worden als gastheer of gastvrouw die ook mensen kan tegen houden wat voordeliger voor u zou uitkomen, vanwege het inhuren van minder personeel. Dat is zo omdat ons personeel deze twee taken op zich kan nemen.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in toegangscontrole? Vraag een offerte aan.