BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Personen vervoer

Privéchauffeur

Een privéchauffeur brengt voornamelijk de meeste tijd van de dag door in de auto. De privéchauffeur is er voor u en zal u overal naar toe brengen. U krijgt ook een vaste privéchauffeur, zodat u ook een persoonlijke band en met hem of haar kan opbouwen. De hoofdtaak van een privéchauffeur is voornamelijk de vaste klant vervoeren van locatie A naar B. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het verkeer, denk aan files of stoplichten die niet meezitten. Hieronder wordt beschreven wat een privéchauffeur precies inhoudt, wat de voordelen kunnen zijn en hoe een dag met een privéchauffeur eruit zou kunnen zien.

Wat houdt een privéchauffeur in

De letterlijke vertaling van privéchauffeur zegt eigenlijk al veel over deze functie, dat is namelijk persoonlijke chauffeur. Een privéchauffeur is in dienst van een vaste klant. Dit wilt zeggen dat deze chauffeur één persoon vervoerd. Deze persoon wordt dan ook snel en makkelijk naar zijn of haar bestemming gebracht. Hierin wordt dus een onderscheid gemaakt van de reguliere taxichauffeur. De werkzaamheden zijn voornamelijk voor ondernemers en zakenlui. In Nederland hebben we dan ook te maken met een snelle samenleving. Deze tijd is erg belangrijk om zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Hierbij kan een privéchauffeur van toepassing zijn. Een ondernemer kan dankzij de privéchauffeur gewoon doorwerken tijdens de reistijd. Dit kan dan ook handig zijn wanneer je een blessure hebt. Dit staan dan niet in de weg omdat de privéchauffeur u brengt op uw gewenste bestemming.

Waarom een privéchauffeur

Een van de voordelen van een privéchauffeur is dat u niet in problemen komt met tijdsdruk. De privéchauffeur houdt namelijk rekening met het verkeer en zorgt ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en/of op tijd wordt afzet. U hoeft zelf ook niet op de weg te letten en kunt daarom onderweg andere dingen doen. Denk aan bijvoorbeeld telefoontjes plegen voor werk, een boek lezen of een aantal notities maken. Een van de andere voordelen is dat u bijvoorbeeld uw kinderen kan laten ophalen van school als u dit zelf niet kunt.

Hoe een dag eruit ziet met een privéchauffeur

Een voorbeeld hoe een dag eruit kan zien met een privéchauffeur. Wanneer u in de ochtend naar buiten gaat staat uw privéchauffeur al op u te wachten. Met aanvraag van tevoren heeft hij zelf al uw favoriete dagblad voor u meegenomen, zodat u die rustig kunt doornemen als er een file zit aan te komen. De privéchauffeur brengt u in uw eigen auto of een auto van de zaak naar de gewenste bestemmingen. De tijd die u vroeger zelf vergat onthoud de privéchauffeur. Dit alles zorgt ervoor dat u goed voorbereid en gerust op uw eindbestemming aankomt. Dit is in feite een comfortabele verlenging van uw werkdag. U wordt keurig netjes voor de deur afgezet en u heeft daarom geen zorgen over een parkeerplaats te vinden. De privéchauffeur zal zelfs in de tussentijd van uw afwezigheid de auto wassen en schoonmaken. Na afloop van uw werkdag wordt u weer netjes thuis afgezet.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in personen vervoer? Vraag een offerte aan.