BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Verkeersregelaar

Eén van de diensten die wij u bieden zijn verkeersregelaars die wij leveren door heel Nederland. Wij werken met gespecialiseerde verkeersregelaars die kwalitatieve werkzaamheden uitvoeren. Ook bestaat ons team uit gemotiveerde mensen die een landelijke aanstellingspas verkeersregelaar hebben en daarom ook in te zetten zijn bij verschillende werkzaamheden, zoals evenementen, bouw, infra en calamiteiten. Het verkeer is dan vaak onoverzichtelijk en onveilig en daarom is het van belang om gebruik te maken van verkeersregelaars.

Opleidingen

Onze verkeersregelaars zijn opgeleide mensen die zelfstandig zorgen voor veiligheid en soepele doorstroming in het verkeer. Deze mensen hebben een speciale opleiding gevolgd van een aantal theorie- en praktijklessen of hebben een BRL- of VCA-certificaat in hun bezit. Onze verkeersregelaars hebben niet de soortgelijke bevoegdheden als de bevoegdheden van een politieagent, maar het is wel van belang om je te houden aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Wanneer dit niet gedaan wordt, kunnen onze verkeersregelaars aangifte doen en kunt u achteraf een boete ontvangen.

Meestal denkt men bij het zien van een verkeersregelaar eerst aan de verkeersregels en verkeerstekens. Zij denken dat zij zich moeten houden aan wat het verkeersbord zegt. Dit is niet juist, aanwijzingen van verkeersregelaars staan boven de verkeersregels en verkeerstekens.

De overige diensten die wij bieden zijn onder andere:

  • - Horecabeveiliing
  • - Toegangscontrole
  • - Evenementenbeveiliging
  • - Objectbeveiliging
  • - Persoonsbeveiliging
  • - VIP-vervoer en -beveiliging

Voor eventuele vragen over de inzet van onze verkeersregelaars of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 06-53682924. Ook kunt u ons contactformulier invullen of ons een e-mail sturen op info@VO-Security.nl zodat wij u zo snel mogelijk kunnen informeren.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in security? Vraag een offerte aan.