BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Object beveiliging

Ook is er een geheel van portiers-, receptie- en beveiligingsdiensten die zicht richten op het beveiligen van een bepaald object, dit wordt ook wel objectbeveiliging genoemd en is ook een onderdeel van ons breed assortiment met betrekking tot beveiliging. Objectbeveiliging is ook zeer belangrijk voor de veiligheid van een organisatie of bedrijf, waarbij het inschakelen van een bedrijf dat is gespecialiseerd in beveiligen en bewaken. VO security bied ook hier haar mogelijkheden aan voor andere bedrijven. Er zijn veel verschillende taken die van belang kunnen zijn bij een objectbeveiliging. Deze beveiligingstaken zijn daarom ook vaak verschillend in de taken die er verricht moeten worden en op gelet moet worden en is nooit hetzelfde. Hieronder kunt u onderdelen vinden die wij VO security aanbieden met betrekking tot objectbeveiliging.

Receptiedienst

Ten eerste, wat is receptiedienst nou eigenlijk en wat heeft het te maken met objectbeveiliging? Nou bezoekersregistratie en receptiedienst hebben alles te maken met objectbeveiliging. Zo hebben veel organisaties en bedrijven een bezoekersregistratie en of receptie, dit natuurlijk om te registreren welke personen zich allemaal in het bedrijf bevinden en zorgt ook voor een betere veiligheid omdat ze deze informatie hebben. Als een bedrijf of organisatie houdt u natuurlijk ongewenste gasten of klaten buiten de deur zodat er geen risico is voor gevaar. Wanneer uw bedrijf een accurate bezoekersregistratie heeft helpt het enorm voor onze beveiligers van VO security met het in de gaten houden etc . Uiteraard weten onze beveiligers hier bij VO security wat gastvrijheid is en kunnen dit goed combineren met een goede beveiliging en een vriendelijk ontvangst met de wensen van uw organisatie vanzelfsprekend.

BHV en of EHBO

BHV en EHBO zijn een van de belangrijkste vaardigheden die een goede beveiliger moet beheersen. Bij het verlenen van objectbeveiligingsdienst is hulpverlening bij ongevallen binnen het bedrijf zeer belangrijk. Daarom vinden wij het cruciaal dat ons personeel altijd op de hoogte is van hulpverlenende vaardigheden die toepasselijk zijn op vrijwel elke situatie van een ongeval zodat we altijd van hulp kunnen zijn.

Controlerondes

Nog een belangrijke taak bij objectbeveiliging is het doen van controlerondes. Het regelmatig controleren van ruimtes is essentieel voor een constante en goede veiligheid. Ook worden hierbij onregelmatigheden gesignaleerd zoals een gast die niet op de lijst hoort wat voor nog meer controle zal zorgen. Tijdens deze controlerondes wordt er ook goed op gelet op eventuele schade die de organisatie kan oplopen van buitenaf.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in objectbeveiliging? Vraag een offerte aan.