BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Over ons

VO-Security is uw partner voor professionele beveiliging en veiligheid. VO-Security is opgericht door Pieter van Olphen in Leerdam. Wij leveren verschillende diensten, zoals: horecabeveiliging, toegangscontrole, evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging, VIP-vervoer, VIP-beveiliging en verkeersregelaars. We zorgen voor kwalitatieve beveiliging voor in de horecabranche. Dit komt doordat onze beveiligers in het bezit zijn van een diploma. Zij zorgen voor de veiligheid van goederen én personen binnen de horecaondernemingen zoals discotheken, nachtclubs of cafés.

Beveiliging

Wij zorgen voor een veilige toegangscontrole binnen een gebouw, woning of instelling. Door middel van toegangscontrole heeft u meer grip op de binnekomende bezoekers. Ook hebben wij gespecialiseerde evenementenbeveiligers. Zij zorgen voor het gemak en de veiligheid van de gasten. Daarnaast zorgen onze beveiligers voor orde en de sfeer van evenementen. Objectbeveiliging is erg belangrijk binnen een onderneming. Onze objectbeveiligers zijn getrainde mensen die ervoor zorgen om vernieling, diefstal of fraude binnen en buiten de kantooruren te voorkomen. Ze verrichten controlerondes, receptiediensten, toegangscontrole, mobiele surveillance en zorgen voor het bedienen van alarm- of observatiesystemen. Het uitvoeren van deze taken zorgt ervoor dat de veiligheid van de onderneming enorm verbeterd wordt.

Specialisatie

Wij zorgen voor goede winkelbeveiliging om winkelcriminaliteit te voorkomen. Onze winkelbeveiligers zijn erg alert en zijn goed in het herkennen van winkeldieven doordat ze in het bezit zijn van jarenlange ervaring. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van personeel, klanten en het pand. Ook zijn onze winkelbeveiligers erg sociaal en klantvriendelijk. Ook bieden wij beveiliging op maat, persoonsbeveilgers. Zij zorgen voor de veiligheid van één persoon. Persoonsbeveiligers houden mensen op afstand en grijpen alleen in wanneer het nodig is. Onze persoonsbeveiligers beschikken over de juiste kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld flexibiliteit en zelfverzekerdheid. Ook kunt u bij ons terecht voor VIP-vervoer en VIP-beveiliging met gecertificeerde of gediplomeerde chauffeurs met jarenlange ervaring. Onze chauffeurs zijn stressbestendig, hebben een uitstekende rijvaardigheid en spreken vloeiend Nederlands en Engels. Ook zorgen onze chauffeurs ervoor dat de klanten veilig vervoerd worden en dat de klanten beveiligd worden op de bestemming zelf. Daarnaast leveren wij ook verkeersregelaars die voor veiligheid en doorstroming in het verkeer zorgen. Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van een BRL- of VCA-certificaat.

Samenwerking

Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op: 06-53682924, of via de mail: info@VO-Security.nl. Ook kunt u ons bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.